zondag 2 november 2008

ZE HEEFT 'M UITGELOPEN ! ! !


EEN GANS JAAR KEIHARD WERKEN HEEFT VRUCHTEN AFGEWORPEN : CATH HEEFT DE LOODZWARE MARATHON VAN NEWYORK UITGELOPEN ! ! !

Haar eigen woorden : " Mens, ik heb ZWAAR afgezien : veel vals plat en die bruggen zijn niet te doen... Toch content met mijn 4 u 10 .... en vooral GENOTEN !"

Een ongelofelijke proficiat aan mijn sportieve beze ... !

Guy

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat, je hebt een fantastisch prestatie neegezet, nog maar weinig mensen hebben je dit voor gedaan, een stukje (Cath's)droom werd hier verwezenlijkt!!Je zal dit nooit vergeten!
succes in je verdere (loop) carriere.
Groetjes
Birdman1

Anoniem zei

Proficiat!! Geniet nog maar van de after roes!

Anoniem zei

Mooie tijd daar in NY ,ja centralpark was zwaar he nog meer hellend,heb ik trouwens verleden jaar meegemaakt amaai de benen. Geniet ervan je zal het nooit vergeten die enorme sfeer in NY

Anoniem zei

Dikke proficiat zuske!!!! Behalve ons nonkel Franky ( die ooit tijdens de prehistorie voor de 1ste ploeg van Cercle heeft gespeeld )deed niemand in onze familie qua sportprestaties je dit ooit voor!!! Uw borstbeeld inclusief graveerwerk wordt onthuld de negende nov. te Sijsele!!!

Ik doe hier men klak, hoed, string en toupet voor af!!!

Groetjes

Yvo Vandamme

Anoniem zei

Dikke, dikke proficiat hoor! Wij waren al kapot na de sightseeing, maar dat was te wijten aan onze ouderdom zeker? Geniet nu maar van het roes-gevoel achteraf en van de mooie stad. Vergeet niet ons bij thuiskomst je verhaal te doen.
Cybert@nte

Anoniem zei

Cathérine,
Waauw !!! Fantastisch ! Ik vind het schitterend dat je die marathon hebt uitgelopen ! Rust nu maar goed en geniet van de overwinning. Ik wil gauw eens het ganse verhaal horen.
dikke kus, Veerle

nmerx zei

SUPER !!! Je droom is verwezenlijkt. PROFICIAT. Welke marathon loop je volgend jaar ? ;o)
Nancy

Jos zei

Gefeliciteerd. Knap Gedaan.

Jos & Yvonne

Johan zei

Proficiat met je schitterende prestatie in die zware marathon!Ik kan er alleen maar van dromen om daar ooit eens te kunnen lopen!

Anoniem zei

Hey nichtje, we zijn hier allemaal supercontent met je behaalde prestaties, heb gehoord dat je daar in de lokale krant New York Times staat, ge zijt nu al een celeb!!!!VEEL groeten van "The Family" en als je tijd hebt gaan we eens een "girls night out" organiseren met etentje en cinema, ok?
Kristy

Anoniem zei

Waw!
We hebben je blog vol verbazing en vooral bewondering gelezen!
Een dikke proficiat met je fantastische prestatie!!

Björn & Magalie